Πήγε ντυμένη νυφούλα στον γάμο του πρώην της- Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους

Πήγε ντυμένη νυφούλα στον γάμο του πρώην της- Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους

Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια γαμήλιας τελετής σε εκκλησία της Νοτίου Αφρικής, όταν μία απρόσκλητη γυναίκα έκανε την εμφάνισή της, προκαλώντας αναστάτωση.

Η γυναίκα που εισέβαλε ντυμένη νύφη στην εκκλησία δεν ήταν άλλη από την πρώην σύντροφο του έκπληκτου γαμπρού, η οποία απαιτούσε σε κατάσταση αλλοφροσύνης να παντρευτεί τον πρώην αγαπημένο της, παρά το γεγονός ότι η original νύφη είχε πάρει ήδη τη θέση της μπροστά από τον πάστορα που θα τελούσε το μυστήριο.

Παρά τις προσπάθειες του γαμπρού κι άλλων καλεσμένων και συγγενών ώστε να απομακρυνθεί από τον χώρο της τελετής η δεύτερη νύφη, αυτό κατέστη εφικτό μόνο μετά από αρκετή ώρα, ενώ στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ακούγονται οι φωνές άλλων καλεσμένων, που καλούσαν την «προδομένη» γυναίκα να αποχωρήσει.

Πάντως, παραμένει άγνωστο αν τελικά πραγματοποιήθηκε το μυστήριο μετά την αποχώρηση της γυναίκας, ενώ σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης της περιοχής η συνέχεια δόθηκε εκτός εκκλησίας, με φωνές, λιποθυμίες και άλλα ευτράπελα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE