ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε η «γυναίκα με τα μαύρα» - Περιπολικό στο σημείο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε η «γυναίκα με τα μαύρα» - Περιπολικό στο σημείο

Πολίτες εντόπισαν την γυναίκα με τα μαύρα ρούχα που φέρεται να προσποιείτo πως την παρέσυραν οχήματα με σκοπό την αποκόμιση χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 21/06, πολίτες εντόπισαν μαυροφορεμένη γυναίκα να κινείται στα φώτα τροχαίας πλησίον του Μετοχίου Κύκκου στη Λευκωσία και τους δημιουργήθηκε η εντύπωση πως πρόκειται γι΄ αυτήν που προσπαθεί με δόλιους τρόπους να αποσπάσει χρήματα από οδηγούς, προσποιούμενη πως την κτύπησαν με το όχημά τους.

Άμεσα κάλεσαν την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο σημείο όπου εθεάθη η γυναίκα, της οποίας η ηλικία υπολογίζεται γύρω στα 50 χρόνια.

Το ThemaOnline επικοινώνησε γύρω στις 12:20 (21/06) με την Αστυνομία για να διασταυρώσει την πιο πάνω πληροφορία. Σύντομα αναμένουμε και επίσημη ενημέρωση.

Υπενθυμίζουμε πως σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, προειδοποιεί το κοινό για την ύπαρξη προσώπου, συγκεκριμένα, γυναίκας ηλικίας περίπου 50 χρόνων, ντυμένη στα μαύρα, η οποία κυκλοφορεί κοντά σε οχήματα που είτε είναι σταθμευμένα σε φώτα τροχαίας είτε σε παρόδους και πέφτει στο έδαφος, προσποιούμενη ότι έχει κτυπηθεί από το αυτοκίνητο και να ισχυρίζεται ότι έχει τραυματιστεί.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σε μία τουλάχιστον περίπτωση, η γυναίκα φέρεται να απέσπασε από οδηγό το χρηματικό ποσό των €200 με το πρόσχημα ότι θα μεταβεί μόνη της στο Νοσοκομείο.

Μιχάλης Μενελάου

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Γυναίκα ντυμένη στα μαύρα εξαπατάει οδηγούς – Η νέα κομπίνα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top