ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά το πρόβατο θυμήθηκαν το γουρούνι στα Πολεμίδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά το πρόβατο θυμήθηκαν το γουρούνι στα Πολεμίδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πρόσφατο περιστατικό με το πρόβατο που κυκλοφορούσε ελεύθερο σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού, θυμήθηκαν το βιετναμέζικο γουρούνι που έκανε βόλτες στην περιοχή Πολεμιδιών.

Το πρωί της Τετάρτης (19/6) τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γέμισαν από φωτογραφίες και βίντεο, ενός προβάτου που ελεύθερο, έκανε βόλτες σε κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους στην Λεμεσό.

Την Παρασκευή (22/6) η σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ» θυμήθηκε την φωτογραφία που δημοσίευσε και τον Σεπτέμβριο του 2017, με ένα γουρούνι που κινείτο σε δρόμους των Πολεμιδιών.

Πάντως, τόσο το ένα, όσο και το άλλο περιστατικό, δεν συνηθίζεται να τα βλέπουμε καθημερινά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE