ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Οργανωτής» και όχι εκτελεστής ο Σέρβος – Ζήτησε αποζημίωση όταν «χάλασε η δουλειά»

«Οργανωτής» και όχι εκτελεστής ο Σέρβος – Ζήτησε αποζημίωση όταν «χάλασε η δουλειά»

Δεν είναι ο δεύτερος από τους εκτελεστές ο Σέρβος που παραδόθηκε την Πέμπτη (21/6) στην Κύπρο για την υπόθεση απόπειρας δολοφονίας του Αλέξη Μαυρομιχάλη, αλλά ο άνθρωπος που έστειλε τους επαγγελματίες εκτελεστές για να διαπράξουν το έγκλημα.

Όσον αφορά την δικαστική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (22/6) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, για τον Σέρβο που παρέδοσαν στην Αστυνομία της Κύπρου οι Ρωσικές Αρχές, ο 54χρονος συλληφθείς, όπως ακούστηκε στην αίθουσα, είναι το πρόσωπο που είχε αναλάβει να στείλει στην Κύπρου, επαγγελματίες εκτελεστές για να δολοφονήσουν τον Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Ο 54χρονος, είναι ο Σερβοβόσνιος Dragan Vukovic, με τον οποίο φέρεται να επικοινώνησε ο Σέρβος υπόδικος για ναρκωτικά, Rade Stankovic μετά από οδηγία του Μάριου Χριστοδούλου (Μπένη), ο οποίος πλέον εκτίει ισόβια ποινή φυλάκισης για το τετραπλό φονικό της Αγίας Νάπας.

Οι δύο εκτελεστές που θα διέπρατταν την δολοφονία του Μαυρομιχάλη, φέρονται να είναι ο Randelovic Drasko που συνελήφθη στα Σκόπια και παραδόθηκε στις Κυπριακές Αρχές, και ο δεύτερος ο Djuric Nemarija που συνεχίζει να βρίσκεται στην λίστα με τα καταζητούμενα πρόσωπα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top