ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά το πρόβατο θυμήθηκαν το γουρούνι στα Πολεμίδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μετά το πρόβατο θυμήθηκαν το γουρούνι στα Πολεμίδια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το πρόσφατο περιστατικό με το πρόβατο που κυκλοφορούσε ελεύθερο σε κεντρικούς δρόμους της Λεμεσού, θυμήθηκαν το βιετναμέζικο γουρούνι που έκανε βόλτες στην περιοχή Πολεμιδιών.

Το πρωί της Τετάρτης (19/6) τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γέμισαν από φωτογραφίες και βίντεο, ενός προβάτου που ελεύθερο, έκανε βόλτες σε κεντρικούς και πολυσύχναστους δρόμους στην Λεμεσό.

Την Παρασκευή (22/6) η σελίδα «I Love Cyprus ΡΕ» θυμήθηκε την φωτογραφία που δημοσίευσε και τον Σεπτέμβριο του 2017, με ένα γουρούνι που κινείτο σε δρόμους των Πολεμιδιών.

Πάντως, τόσο το ένα, όσο και το άλλο περιστατικό, δεν συνηθίζεται να τα βλέπουμε καθημερινά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE