«Ξεσάλωσαν» Κύπρια παρουσιάστρια και μοντέλο σε club της Λεμεσού! VIDEO

«Ξεσάλωσαν» Κύπρια παρουσιάστρια και μοντέλο σε club της Λεμεσού! VIDEO

Στους ρυθμούς της μουσικής χόρευαν το βράδυ του Σαββάτου 23/06, Κύπρια παρουσιάστρια και μοντέλο!

Ο λόγος για τις Κωνσταντίνα Ευριπίδου και Μαρία Κορτζιά, οι οποίες μετά το Fashion Show που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23/06, μετέβησαν σε γνωστό club της Λεμεσού.

Μαζί τους και ο Νικόλας Ιωαννίδης, ο οποίος συνόδευε τις δυο τους στο club.

Εκεί χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής 24/06, φροντίζοντας μάλιστα να το μοιραστούν και με τους ακόλουθούς τους στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.