ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε μπροστά στα μάτια των παιδιών του – Σκορπισμένα τα εργαλεία της δουλειάς του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Έσβησε μπροστά στα μάτια των παιδιών του – Σκορπισμένα τα εργαλεία της δουλειάς του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 38χρονο πατέρα και τον κόσμο να σκέφτεται τα δυο παιδάκια του που βρίσκονταν μαζί του στο όχημα...

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Μαύρη Δευτέρα για τη Λεμεσό και την Κύπρο. Πατέρας δυο παιδιών είναι το 25ο θύμα της ασφάλτου. Μιας ασφάλτου που δεν χορταίνει να τρώει τα παιδιά του κοσμου.

Ο άτυχος Ζαχαρίας ξεψύχησε διπλά από τα δυο του ανήλικα παιδιά. Δεν πρόλαβε να τα ζήσει, δεν πρόλαβε να τα χαρεί. Ξεκίνησε το πρωί να πάει στο μεροκάματο  έχοντας στο αυτοκίνητο τα δυο του παιδιά. Δυστυχώς στο δρόμο για τη Λεμεσό έμελλε να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο πόνος και θλίψη απερίγραπτος ακόμη και για εμάς τους δημοσιογράφους που καλούμαστε να μεταφέρουμε την τραγική είδηση.

Ο άτυχος 38χρονος όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Σε κάποια στιγμή το καθρεφτάκι του αυτοκίνητου του, κτύπησε με το καθρεφτάκι άλλου οχήματος που κατευθυνόταν προς τις Πλάτρες. Ο 38χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κτύπησε και ανεκοψε πινακίδα σήμανσης και το όχημα του ανατράπηκε.

Τα δυο ανήλικα παιδιά φορούσαν ζώνη ασφαλείας και ευτυχώς δεν θρηνήσαμε άλλα θύματα. Δυστυχώς ο άτυχος Ζαχαρίας εκτινάχθηκε από το όχημα και ξεψύχησε στην άσφαλτο.

Όπως μας αναφέρθηκε, μέλη της Τροχαίας μόλις έφτασαν στη σκηνή αντιλήφθηκαν το κινητό του άτυχου Ζαχαρία να κτυπάει. Το κινητό βρισκόταν εντός του οχήματος και με σπασμένη την οθόνη. Μια κλήση που δεν θα απαντηθεί ποτέ.

Οι σκηνές απερίγραπτες. Τα εργαλεία της δουλειάς του 38χρονου σκορπισμένα στο χαντάκι. Το ίδιο σκηνικό και στο οδόστρωμα.

 

Δυστυχώς ακόμη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα με τραγικές φιγούρες τα δυο ανήλικα παιδιά. Οι ψυχούλες τους θα κουβαλούν τα όσα εκτυλίχθηκαν το μοιραίο πρωινό της 25ης Ιουνίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top