ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ Λ/ΚΑΣ: Είδε το τροχαίο ο κουμπάρος του 35χρονου- Συγκλονίζουν οι περιγραφές του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ Λ/ΚΑΣ: Είδε το τροχαίο ο κουμπάρος του 35χρονου- Συγκλονίζουν οι περιγραφές του

Συγκλονισμός… αυτή είναι μια από τις λέξεις που μπορεί να περιγράψει το συναίσθημα που διακατέχει τους περισσότερους που έμαθαν, διάβασαν, είδαν, το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στο 5χρονο αγγελούδι, στο Αβδελλερό.

Η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», φέρνει στο φως μια άγνωστη στιγμή που έλαβε χώρα όταν συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Το τροχαίο, είδε αρκετός κόσμος που κινείτο στον συγκεκριμένο αυτοκινητόδρομο εκείνη την στιγμή, είδε όμως και ο  κουμπάρος και αδελφικός φίλος του τραγικού πατέρα.  Ο Κ.Ι ήταν και νονός ενός εκ των παιδιών.

«Είδα ένα διπλοκάμπινο αναποδογυρισμένο και έναν άνθρωπο βουτηγμένο στα αίματα, να προσπαθεί να βγάλει τα μωρά μέσα που το αυτοκίνητο, μαζί με κάποιους άλλους ανθρώπους», είπε αρχικά ο Κ.Ι., μιλώντας στον «Φιλελεύθερο».  

Όταν διαπίστωσε ότι επρόκειτο για τον Αντρέα: «Τότε σταμάτησα το μεγάλο φορτηγό των αναψυκτικών της εταιρείας που εργάζομαι ως διανομέας και μαζί με τον κουμπάρο μου, βάλαν τα παιδιά χέρια – πόδια μέσα», επισήμανε.

Ακολούθησε ένα ξέφρενο δρομολόγιο για να φθάσουν έγκαιρα στο νοσοκομείο Λάρνακας, περιέγραψε ο Κ.Ι., καθώς η 5χρονη, φαινόταν να σβήνει. «Την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του ο τραγικός πατέρας. Ένας πατέρας βουτηγμένος στα αίματα της πεντάχρονης κόρης του και της υπόλοιπης οικογένειάς του που απεγκλώβισε προηγουμένως από το αυτοκίνητό του», ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του κουμπάρου του 35χρονου.

«Τα έχασαν όλοι, σαν τον είδαν που κατέβηκε από το φορτηγό με το μωρό στην αγκαλιά του. Να καλεί ολοφυρόμενος για βοήθεια», συνεχίζει να περιγράφει ο Κ.Ι.. Σήμανε συναγερμός στις πρώτες βοήθειες αλλά δυστυχώς το μικρό αγγελούδι, «έσβησε» στα χέρια των γιατρών.

Καταλήγοντας, ο Κ.Ι είπε: «πολλοί οδηγοί δεν έδιναν προτεραιότητα και ας κορνάριζαν με το φορτηγό. Χάθηκε χρόνος εξαιτίας αυτού. Ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν έφταναν λίγα λεπτά πιο νωρίς στο νοσοκομείο».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top