Δεν πάει για «διάβασμα» ο Περικλής… Γιατί μένει Αυστρία…

Δεν πάει για «διάβασμα» ο Περικλής… Γιατί μένει Αυστρία…

Αναβλήθηκε το σημερινό προγραμματισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος της Στουμπράς με την Άτλαντας. Έτσι ο Περικλής Παπαπαναγής, δεν θα ταξιδέψει στο Κάουνας. 

Η αντίπαλος της ομάδας του Μπαρέτο, η Άτλαντας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αδυνατεί να κατεβάσει ομάδα στο γήπεδο. 

Το ίδιο ισχύει και για το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων για το κύπελλο σε 4 μέρες. 

Πλέον το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα, θα έχει την ευκαιρία για ακτινογράφηση της Στουμπράς στις 5 Ιουλίου στο παιχνίδι με την Παλάνκα.  

Σήμερα η ομάδα της Λεμεσού, θα δώσει το δεύτερο φιλικό στην Αυστρία, θα αντιμετωπίσει την Κροατική Ίντερ Ζάμπρεσιτς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE