ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Συνεχείς διεθνείς διακρίσεις για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ

Οι συνεχόμενες διακρίσεις τους τελευταίους μήνες, τοποθετούν το προϊόν της Α/φοί Λανίτη ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου

 

Ακόμη μια διεθνή βράβευση γιορτάζει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, το οποίο απέσπασε τη διάκριση SuperiorTasteAward 2018 στο διαγωνισμό που πραγματοποιείται από το InternationalTasteQualityInstitute (iTQi)στις Βρυξέλλες. Το εμφιαλωμένο νερό της Α/φοί Λανίτη ξεχώρισε για την ποιότητα και τη γεύση του, ενώ αυτό ήταν το τρίτο βραβείο σε παγκόσμιο επίπεδο τους τελευταίους έξι μήνες.

 

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ τέθηκε στην κρίση 175 σεφ και σομελιέ από τις πιο καταξιωμένες ευρωπαϊκές ομοσπονδίες και διακρίθηκε σε τυφλή γευστική δοκιμή, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε προϊόντα από 90 διαφορετικές χώρες. Το προϊόν της Α/φοί Λανίτη βραβεύεται ανάμεσα στα καλύτερα εμφιαλωμένα νερά του κόσμου και φτάνει, μετά από συνεχείς και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας, στους Κύπριους καταναλωτές όπως πηγάζει από την κορυφή του δάσους του Κύκκου: αγνό, πολύτιμο, αυθεντικό.

 

Το iTQiείναι ο κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης ανώτερης γεύσης τροφίμων και ποτών στον κόσμο και αξιολογεί προϊόντα που προέρχονται από όλο τον πλανήτη. Η διαδικασία αξιολόγησης είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 καιπεριλαμβάνει τυφλή γευστική δοκιμή από σεφ και γευσιγνώστες και βαθμολόγηση σύμφωνα με επιλεγμένα κριτήρια σε επιμέρους κατηγορίες.

 

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη διεθνής διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΚΥΚΚΟΣ, αφού είχαν προηγηθεί το InternationalAwardinGold στο πλαίσιο του InternationalDLGQualityTestforNatural, Mineral, SpringandTableWaters της Φρανκφούρτηςκαι το GoldAward στο πλαίσιο των MondeSelectionAwards που διοργανώνονται από τον ομώνυμο Διεθνή Φορέα Αξιολόγησης με έδρα τις Βρυξέλλες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εν λόγω διαγωνισμοί πιστοποιούν -εκτός από τη γεύση- και την ποιότητα του νερού κάτι που προσδίδει ακόμη υψηλότερο κύρος και μεγαλύτερη διάσταση στις βραβεύσεις του κυπριακού νερού.

 

Το προϊόν της Α/φοί Λανίτη είναι το μόνο κυπριακό νερό που έχει αποσπάσει διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top