ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελπίζουν και σε ΔΥΝΑΤΕΣ εσωτερικές «μετεγγραφές» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελπίζουν και σε ΔΥΝΑΤΕΣ εσωτερικές «μετεγγραφές» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όσο δεν προκύπτουν ανακοινώσεις για… μετάβαση νέου ή νέων παιχτών στην Αυστρία, αναγκαστικά οι οπαδοί, αλλά και οι ρεπόρτερ της ομάδας, ασχολούνται με τους παίχτες που ενδεχομένως να αποτελέσουν «εσωτερικές μετεγγραφές». Κατά σύμπτωση οι πλείστοι εξ αυτών, αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Ο πρώτος είναι ο Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος ήρθε τον Ιανουάριο, στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν πρόσφερε ικανοποιητικές υπηρεσίες, ελπίζουν ότι φέτος που κάνει και προετοιμασία με την ομάδα, θα εξελιχθεί σε μια από τις ηγετικές φυσιογνωμίες. Το καταλαβαίνει κι ο ίδιος, ότι περιμένει πολύ περισσότερα απ αυτόν η τεχνική ηγεσία. 

Ο Χάμπος Κυριάκου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Συζητιέται το όνομα του, επειδή πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, έβγαιναν πληροφορίες ότι προτιμά και φέτος να πάει δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού. Αυτό που προκύπτει πλέον, είναι ότι ο 23χρονος χαφ, υπολογίζεται κανονικά από την τεχνική ηγεσία. Εννοείται ότι θα εξελιχθεί σε δυνατή εσωτερική μετεγγραφή, αν είναι απόλυτα υγιής… 

«Παίζει» στους τίτλους των ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα και το όνομα του 22χρονου Βελγο-Ιταλού χαφ, Λούκα Πολίτσι.  Επειδή έβαλε το μοναδικό γκολ στο πρώτο φιλικό στην Αυστρία, σε συνδυασμό με την εν γένει καλή του απόδοση απέναντι στην Λασκ Λινζ. Το «αγροτικό» του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, λογικά τον βοήθησε… 

Και το όνομα του Ματίας Σπόλιαριτς, μπαίνει στο… κάδρο των ρεπορτάζ, επειδή την περσινή σεζόν, στα πλείστα παιχνίδια «γυάλιζε» τον πάγκο. Λόγω Ισπανικής… προπαίδειας (θήτευσε για μερικά χρόνια στα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης) πέρσι το Καλοκαίρι, όταν αποφάσιζε να επαναπατριστεί, πολλοί περίμεναν ότι θα ήταν ψηλά στις επιλογές του προπονητή.

Ένας άλλος λόγος ήταν η βαριά «κληρονομιά» που κουβαλά από τον πατέρα του Μιλένκο Σπόλιαριτς, με τον οποίο η αλήθεια έχει πολλά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως και ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο.

Ένα άλλο παιδί, που είναι κεντρικός χαφ, αλλά δεν απασχολεί αρκετά τα Μέσα, είναι ο Πέτρος Ψύχας. Πριν δυο χρόνια, μερικοί τον είχαν χαρακτηρίσει ως το «next big thing» του Απόλλωνα. Δεν είχε όμως την… ανάλογη εξέλιξη.

Πέρσι πήγε δανεικός στην Αλκή Ορόκλινη, δεν μπορεί να λεχθεί ότι τρέλανε κόσμο σε κάποιο παιχνίδι. Παρόλα αυτά ήρθε πίσω, είναι με την αποστολή της ομάδας στην Αυστρία, θα μάθουμε μέσα στον Ιούλιο, αν θα καταφέρει να κερδίσει «διαβατήριο» παραμονής στο Κολόσσι. Ο Πέτρος Ψύχας θα γίνει 20 χρόνων στις 28 του προσεχούς Αυγούστου. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top