Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου φιλοξενούν πρώτες τους νέους Περιφραγμένους χώρους ανακύκλωσης γυαλιού!

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου φιλοξενούν πρώτες τους νέους Περιφραγμένους χώρους ανακύκλωσης γυαλιού!

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους, φιλοξενούν πρώτες τους νέους περιφραγμένους χώρους για την ανακύκλωση γυαλιού της GreenDotΚύπρου! Οι χώροι αυτοί βρίσκονται τοποθετημένοι σε όλες τις Υπεραγορές Παπαντωνίου σε Λεμεσό και Πάφο.

 

Οι ειδικά σχεδιασμένοι και περιφραγμένοι αυτοί χώροι έχουν σκοπό τον περιορισμό τηςοχληρίαςπου δημιουργείται, όταν οι πολίτες πετούν τις γυάλινες συσκευασίες τους έξω από τους κάδους ανακύκλωσης του γυαλιού. Οι γυάλινες συσκευασίες θα πρέπει να τοποθετούνται μέσα στους κάδους ανακύκλωσης για υγειονομικούς λόγους αλλά και λόγους ασφάλειας των πολιτών και των συνεργείων ανακύκλωσης. Χορηγός των περιφράξεων είναι η εταιρεία Muskita.

 

Το Σάββατο 23 Ιούνιου, στην Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Ύψωνα πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την προβολή της δράσης αυτής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπήρχε LiveLinkμε το Ράδιο Πρώτο, το οποίο ενημέρωνε το κοινό για τους νέους περιφραγμένους χώρους, και το καλούσε να φέρει τα γυάλινα μπουκάλια και τα γυάλινα βαζάκια του για ανακύκλωση.

 

Απώτερος σκοπός της όλης ενέργειαςείναι η αύξηση της ανακύκλωσης του γυαλιού και η επίτευξη του ιδιαίτερα υψηλού στόχου ανακύκλωσής του. Συμμετέχοντας όλοι στα προγράμματα ανακύκλωσης μπορούμε να συμβάλλουμε στην προστασία της υγείας μας και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

 

Τώρα στις Υπεραγορές Παπαντωνίου μπορείτε να ψωνίζετε και να ανακυκλώνετε ταυτόχρονα!

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE