ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι ο 34χρονος οδηγός

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αποκοιμήθηκε στο τιμόνι ο 34χρονος οδηγός

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας και ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση για έξι ημέρες.

Συμφώνα με τα όσα ακουστήκαν στο δικαστήριο, σε προφορική του κατάθεση ο 34χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε ότι είναι το πρόσωπο που κτύπησε το όχημα της οικογένειας. Μάλιστα υποστήριξε πως αποκοιμήθηκε στο τιμόνι και έτσι έγινε το μοιραίο.

Να σημειώσουμε πως ο 34χρονος Βούλγαρος, βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ.

Σε δηλώσεις του μετά το δυστύχημα, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή ανέφερε ότι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία «σήμερα γύρω στις 14.15, στον αυτοκινητόδρομο Δεκέλειας – Ριζοελιάς, πριν την έξοδο για Αραδίππου και Αβδελλερό, σημειώθηκε νέα οδική τροχαία σύγκρουση, η οποία εξελίχθηκε σε θανατηφόρα. Θύμα είναι ένα πεντάχρονο κοριτσάκι που επέβαινε σε διπλοκάμπινο αυτοκίνητο μαζί με την οικογένεια του από τα Λιβάδια».

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ Λ/ΚΑΣ: Διασωληνωμένος στην Λευκωσία ο 4χρονος – Η κατάσταση των υπολοίπων

Εκ  πρώτης όψεως φαίνεται ότι σαλούν όχημα, με οδηγό άνδρα από τη Βουλγαρία,  μόνιμο κάτοικο Κύπρου, που ακολουθούσε το όχημα της πενταμελούς οικογένειας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προσέκρουσε στο πίσω μέρος του διπλοκάμπινου, με αποτέλεσμα το όχημα της οικογένειας να ανατραπεί.

Στη συνέχεια το σαλούν αυτοκίνητο σύρθηκε στο οδόστρωμα για περίπου 300 μέτρα και ακινητοποιήθηκε στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και τα έξι άτομα που επέβαιναν στα δύο οχήματα και με ασθενοφόρα και με ιδιωτικά οχήματα διακομίσθηκαν στο τμήμα ατυχημάτων και επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένο ωστόσο έχασε τη ζωή του με την άφιξη του στο νοσηλευτήριο. Το 4χρονο αδερφάκι της, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Μακάρειο νοσοκομείο.

Η 35χρονη μητέρα φέρει κατάγματα σε όλο της το σώμα και εκδορές από το θρυμμάτισμα των γυαλιών του αυτοκινήτου.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top