Στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει την Τετάρτη 27/06 στις Βρυξέλλες, για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθούν στις 28 και 29 Ιουνίου.

Ανάμεσα σε άλλα, το Συμβούλιο θα απασχολήσουν θέματα που άπτονται του Μεταναστευτικού και του Brexit.

Το βράδυ της 28ης Ιουνίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας με τους αρχηγούς των κρατών μελών της ΕΕ, ενώ το μεσημέρι της 29ης Ιουνίου θα συμμετάσχει στη σύσκεψη των αρχηγών των κρατών μελών της Ευρωζώνης.

Στις Βρυξέλλες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE