Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της εικονιζόμενης στην πιο κάτω φωτογραφία γυναίκας, η οποία ελλείπει από την κατοικία της στον Άγιο Αντώνιο Λεμεσού, από τις 12.40 το μεσημέρι της Τρίτης 26 Ιουνίου, 2018.
Η εν λόγω γυναίκα ονομάζεται ΣΤΕΦΑΝΗ ΤΕΗΛΟΡ, 50 χρόνων και περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60μ., με καστανά πολύ κοντά μαλλιά και φέρει τατουάζ στα χέρια και στα πόδια.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199 του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
Α
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




