ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΤΑΚΑ Ντέβι που ξάφνιασε τους ΑΠΟΕΛίστες – ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΤΑΚΑ Ντέβι που ξάφνιασε τους ΑΠΟΕΛίστες – ΒΙΝΤΕΟ

Παρ’ ότι έχει να αγγίξει μπάλα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ο Τόμας Ντε Βινσέντι (29 Σεπτεμβρίου 2017), εντούτοις ο ίδιος νιώθει ότι είναι 100% έτοιμος για να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ.

Από τις πρώτες τοποθετήσεις του Αργεντινού άσσου, στην επιστροφή του στους πρωταθλητές αυτό που κρατήσαμε ήταν φυσικά η σπουδαία ατάκα του για το ότι είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ , μια ατάκα η οποία ομολογουμένως ξάφνιασε ευχάριστα τους φίλους των «γαλαζοκιτρίνων».

Είναι γεγονός ότι μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τα γήπεδα αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ περίμεναν ότι ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα χρειαζόταν χρόνο για να βρει τα πατήματα, ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δηλώνει απόλυτα έτοιμος.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αναμένεται ότι θα υπολογίσει τον 29χρονο Αργεντινό στον κατάλογο για τον πρώτο προκριματικό αγώνα για τον Τσάμπιονς Λιγκ με την Σούντουβα, όμως δεν ξέρουμε αν ο Τόμας Ντε Βινσέντι με τόση αγωνιστική αποχή θα μπορεί να ριχτεί στην «μάχη».

Πάντως τα επόμενα φιλικά (βλ. αυτό με την Μακάμπι Τελ Αβίβ) αλλά και οι επόμενες προπονήσεις πριν το πρώτο Ευρωπαϊκό ματς ναι μεν θα λειτουργήσουν υπέρ του Ντε Βινσέντι, όμως παράλληλα θα κρίνουν και την συμπερίληψη του ή μη στην αποστολή για το ματς με τους Λιθουανούς.

Το θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι θα δηλώσει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές στις 5 Ιουλίου, όμως θα έχει την δυνατότητα ένα 24ωρο πριν τον αγώνα να αλλάξει πρόσωπα σε αυτήν.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top