LIFESTYLE

Η Κύπρια συνεργάτης της Σάσας στο τιμόνι του νέου reality του ΣΙΓΜΑ

Η Κύπρια συνεργάτης της Σάσας στο τιμόνι του νέου reality του  ΣΙΓΜΑ

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΙΓΜΑ σε συνεργασία με τον ΣΚΑΙ Ελλάδος έχει έντονο το καλοκαιρινό στοιχείο και θα μας λέει 'Σκάσε και Κολύμπα''. 

Το καλοκαιρινό σόου που έρχεται στο ΣΙΓΜΑ με το πέρας του Survivor, είναι ένα διασκεδαστικό, χαρούμενο και ξέγνοιαστο παιχνίδι που θα αποτυπώνει όλη τη θετική ενέργεια που μας κατακλύζει την καλοκαιρινή περίοδο.

Δύο ομάδες θα έρχονται αντιμέτωπες σε παιχνίδια στο νερό με σκοπό τη νίκη! Οι ομάδες θα αποτελούνται από 7 παίκτες σε κάθε ομάδα και η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί με 12 παίκτες συνολικά! Η μάχη στο νερό θα έχει χρώματα Κυπριακά και οι παίκτες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα!

Στο τέλος θα υπάρχει έπαθλο, ανάλογα με τις συνολικές νίκες της ομάδας, αλλά και ατομικά μικρότερα δώρα για τους παίκτες που ξεχωρίζουν.

Η παρουσιάστρια του νέου reality θα είναι η Κύπρια συνεργάτης της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή ''Ooh la la!'', Τζώρτζια Γεωργίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top