ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιστρατεύει Χάμπο Κυριάκου… ΔΙΑΒΑΖΕΙ o Περικλής

Επιστρατεύει Χάμπο Κυριάκου… ΔΙΑΒΑΖΕΙ o Περικλής

Ενδεχομένως να μην χρησιμοποιηθεί ούτε σήμερα στο φιλικό με την Σλόβαν Λίμπερετς, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος γυμνάστηκε ατομικά, στις δυο χθεσινές προπονήσεις. 

Ο δεύτερος σέντερ μπακ, δίπλα από τον Γιούστε, λογικά θα είναι ο Χάμπος Κυριάκου. Ο Κύπριος διεθνής, όχι μόνο στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, αλλά και πριν δυο χρόνια είχε αγωνιστεί σε μερικά επίσημα ματς, σε ρόλο στόπερ. 

Βάσει της επίσημης ενημέρωσης, ο Ρομπέρζ δεν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Σε περίπτωση που δεν είναι φουλ έτοιμος, μέχρι την μεθεπόμενη Πέμπτη, που θα γίνει ο αγώνας με την Στουμπράς, ο Χάμπος Κυριακού θα… επιστρατευτεί για μια θέση κεντρικού μπακ. 

Αν και υπάρχει και η… καθαρόαιμη επιλογή -για τη συγκεκριμένη θέση- του Αντρέα Καρώ, ο οποίος επέστρεψε επίσης από δανεισμό. 

Εννιά μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, θεωρείται δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία, θα προβάρει ενδεκάδα Ευρώπης, σήμερα στο φιλικό με τους Τσέχους. Βασικός αναμένεται να είναι ο Γάλλος χαφ Κέβιν Μπρου, είχε μείνει έξω για προληπτικούς λόγους, στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. 

Ο Περικλής Παπαπαναγής βρίσκεται στο Κάουνας, σήμερα θα δει για πρώτη φορά live, την Στουμπράς στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Παλάνκα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top