Επιστρατεύει Χάμπο Κυριάκου… ΔΙΑΒΑΖΕΙ o Περικλής

Επιστρατεύει Χάμπο Κυριάκου… ΔΙΑΒΑΖΕΙ o Περικλής

Ενδεχομένως να μην χρησιμοποιηθεί ούτε σήμερα στο φιλικό με την Σλόβαν Λίμπερετς, ο Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο Γάλλος γυμνάστηκε ατομικά, στις δυο χθεσινές προπονήσεις. 

Ο δεύτερος σέντερ μπακ, δίπλα από τον Γιούστε, λογικά θα είναι ο Χάμπος Κυριάκου. Ο Κύπριος διεθνής, όχι μόνο στα φετινά φιλικά προετοιμασίας, αλλά και πριν δυο χρόνια είχε αγωνιστεί σε μερικά επίσημα ματς, σε ρόλο στόπερ. 

Βάσει της επίσημης ενημέρωσης, ο Ρομπέρζ δεν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Σε περίπτωση που δεν είναι φουλ έτοιμος, μέχρι την μεθεπόμενη Πέμπτη, που θα γίνει ο αγώνας με την Στουμπράς, ο Χάμπος Κυριακού θα… επιστρατευτεί για μια θέση κεντρικού μπακ. 

Αν και υπάρχει και η… καθαρόαιμη επιλογή -για τη συγκεκριμένη θέση- του Αντρέα Καρώ, ο οποίος επέστρεψε επίσης από δανεισμό. 

Εννιά μέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, θεωρείται δεδομένο ότι η τεχνική ηγεσία, θα προβάρει ενδεκάδα Ευρώπης, σήμερα στο φιλικό με τους Τσέχους. Βασικός αναμένεται να είναι ο Γάλλος χαφ Κέβιν Μπρου, είχε μείνει έξω για προληπτικούς λόγους, στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. 

Ο Περικλής Παπαπαναγής βρίσκεται στο Κάουνας, σήμερα θα δει για πρώτη φορά live, την Στουμπράς στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Παλάνκα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE