Toυς βάζει πίεση το φιλικό «χαστούκι»…

Toυς βάζει πίεση το φιλικό «χαστούκι»…

Έκλεισε με βαριά ήττα ο Απόλλωνας το πρόγραμμα φιλικών, πριν την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση της χρονιάς (Διαβάστε ΕΔΩ λεπτομέρειες). 

Συνηθίζουμε να λέμε, ότι δεν έχουν σημασία τα αποτελέσματα στα φιλικά, αλλά ο κάθε προπονητής, όταν είναι τόσο επιρρεπής σε λάθη η ομάδα του, φυσιολογικά προβληματίζεται. 

Παίζει φυσικά ρόλο, το ότι ακόμα είναι βαριά τα πόδια των παιχτών, από την σκληρή προετοιμασία στην Αυστρία. 

Μάλλον δεν θα το παραδεχθούν δημόσια, αλλά το χθεσινό φιλικό «χαστούκι», βάζει πίεση σε αυτούς που χειρίζονται τα ζητήματα προγραμματισμού, να ολοκληρώσουν σύντομα κάποιες κινήσεις. 

Μην αποκλείσετε τελικά το ενδεχόμενο, να προκύψουν μετεγγραφικές ανακοινώσεις αύριο-μεθαύριο κι όχι την άλλη εβδομάδα. 

Η γνωστοποίηση προσθήκης νέων μελών σε μια ομάδα, πολλές φορές αλλάζει και τη ψυχολογία του κόσμου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE