ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η άλλη όψη των αστυνομικών και το δημόσιο 'ευχαριστώ' από πολίτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η άλλη όψη των αστυνομικών και το δημόσιο 'ευχαριστώ' από πολίτη

Δεν ήταν κάποια μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, ούτε διαπράχθηκε κάποιο «σπουδαίο» έγκλημα… ήταν μια μικρή ιστοριούλα που έρχεται και ανατρέπει την αρνητική εικόνα που έχουν πολλοί για τους αστυνομικούς μας!

Πολίτης, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια αστυνομικούς, οι οποίοι τον βοήθησαν να εντοπίσει άμεσα την χρεωστική του κάρτα, που έχασε σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στα Λατσιά.

Επίσης, ο άνθρωπος που βοηθήθηκε τόσο άμεσα και αποτελεσματικά από τους αστυνομικούς, είπε χαρακτηριστικά, «Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι αστυνομικοί δεν καταγγέλλουν μόνο αλλά και βοηθούν τους πολίτες».

Πράγματι, κάτι τέτοιες στιγμές, τόσο μικρές και απλές αλλά τόσο όμορφες και ευχάριστες, είναι που φανερώνουν το άλλο πρόσωπο των αστυνομικών, το οποίο πολλοί δεν πιστεύουν ότι υπάρχει!

«Άσχετο με το θέμα της ομάδας. Ευχαριστώ τον αστυνομικό σταθμό Λατσιών που με βοήθησε να πάρω πίσω σχεδόν άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία την χρεωστική μου κάρτα την οποία έχασα σήμερα στο χώρο στάθμευσης του lidl στα Λατσιά. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι αστυνομικοί δεν καταγγέλλουν μόνο αλλά και βοηθούν τους πολίτες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», έγραψε στην δημοσίευσή του ο πολίτης. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top