Γνωστό κατάστημα της Λευκωσίας τρολάρει τις ατέλειωτες κατασκευές στην Πλατεία Ελευθερίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γνωστό κατάστημα της Λευκωσίας τρολάρει τις ατέλειωτες κατασκευές στην Πλατεία Ελευθερίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αρκετά καταστήματα και επιχειρήσεις έγιναν όμηρος στις ατέλειωτες εργασίες κατασκευής της Πλατείας Ελευθερίας και τον γύρω δρόμων με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των πελατών τους.

Μια τέτοια επιχείρηση είναι και κατάστημα της γνωστής αλυσίδας creperie «Αλμυρό Γλυκό», το οποίο βρίσκεται όχι απλά δίπλα στην Πλατεία Ελευθερίας αλλά στην  Οδό Ομήρου η οποία έκλεισε για εργασίες λίγο καιρό πριν.

Η ανάρτηση που εξιστορεί μεταξύ σοβαρού και αστείου την κατάσταση στην Πλατεία Ελευθερίας έγινε στον λογαριασμό του «Αλμυρό Γλυκό» στο Facebook.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE