ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάρης Γεωργιάδης: «Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσω»

Χάρης Γεωργιάδης: «Έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσω»

Σε δηλώσεις του στο Τρίτο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο υπουργός Οικονομικών, σχολίασε την απαίτηση κομμάτων για παραίτησή του, μετά τις εξελίξεις με τον Συνεργατισμό, λέγοντας ότι έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Προέδρου της Δημοκρατίας από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χάρης Γεωργιάδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό Δρομολόγιο» με σκοπό την ανάλυση των εξελίξεων γύρω από τον Συνεργατισμό και τα νομοσχέδια που εγκρίθηκαν από την Ολομέλεια της Βουλής, την Κυριακή (8/7).

Ανάμεσα σε άλλα, ο κ. Γεωργιάδης, σχολίασε και το αίτημα κάποιων κομμάτων για παραίτησή του από τα καθήκοντα του υπουργού Οικονομικών. «Είμαι έτοιμος για τα δύσκολα αλλά και έτοιμος ανά πάσα στιγμή να αποχωρήσω από το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία της κυβέρνησης, στην οποία μετέχω από το 2013» ανάφερε αρχικά ο υπουργός.

«Μίλησα με τον Πρόεδρο», ανάφερε επίσης και υποστήριξε ότι, η απόφαση θα ληφθεί από τον κ. Αναστασιάδη και όχι από την αντιπολίτευση.

Μάλιστα, δήλωσε ότι στο προσεχές μέλλον, θα φανεί ότι οι αποφάσεις της Βουλής, «όχι μόνο δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα και κόστος στην οικονομία, αλλά θα την απελευθερώσουν από τα τελευταία προβλήματα».

Συμπλήρωσε επίσης ότι, όλοι κρίνονται από τις πράξεις και τα αποτελέσματα των ενεργειών τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top