ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ποδοσφαιριστής που ΚΑΤΕΛΗΞΕ τυχαία στον ΑΠΟΕΛ – Πως ΕΓΙΝΕ αυτό!

Ο ποδοσφαιριστής που ΚΑΤΕΛΗΞΕ τυχαία στον ΑΠΟΕΛ – Πως ΕΓΙΝΕ αυτό!

Ο Ανδρέας Σταύρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή »Όλα Μάλε».

Αναλυτικά τι ανάφερε:

«Ξεκίνησα έχοντας το ποδόσφαιρο ως χόμπι. Από μικρή ηλικία αγωνιζόμουν στο ΑΠΟΕΛ. Εγώ ο Κούλης Παντζιαράς, ο Γιώργος Πέτρου είμαστε γεννημένοι από τα σπλάχνα του ΑΠΟΕΛ. Για εμένα το χόμπι μου έγινε επάγγελμα. Μαθητής του λυκείου, την επόμενη ημέρα δεν είχαμε σχολείο και ένας ξάδελφος μου, μου είπε να πάμε για προπόνηση. Ήταν να πάμε στον Ολυμπιακό και δεν είχε προπόνηση και έτσι καταλήξαμε να πάμε στο ΑΠΟΕΛ. Κάναμε τη προπόνηση, την επόμενη ο ξάδελφος μου ξαναπήγε και ο αείμνηστος Λαζαρίδης του είπε ότι ήθελε να με ξαναδεί. Μετά πήγαμε εγώ ο ξάδελφος μου, και ο Γιώργος ο Πέτρου και μας επέλεξε ο κύριος Λαζαρίδης να στελεχώσουμε τα δεύτερα του ΑΠΟΕΛ από μικρή ηλικία. Πρώτες συμμετοχές είχα σε ηλικία 17 χρονών όταν το ΑΠΟΕΛ έπαιζε στο ανεπίσημο πρωτάθλημα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» τότε αγωνίζονταν στην Α’ εθνική και σε κάποια διπλά που έκανε ο Μάρκοβιτς μας καλούσε στο δίτερμα που έκανε κάθε Τετάρτη και μας ξεχώρισαν. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούμε στη πρώτη ομάδα και καθιερωθήκαμε».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top