ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… πήρε για τα καλά ο Πετρίδης – Τραβάει… αυτιά αν και έχει το φιλί ζωής

Τα… πήρε για τα καλά ο Πετρίδης – Τραβάει… αυτιά αν και έχει το φιλί ζωής

Τα… πήρε για τα καλά στο κρανίο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ενώ ήταν σε εξέλιξη ακόμη το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σούντουβα για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχολιάζουν την παρουσία του ΑΠΟΕΛ οι Γιώργος Λεωνίδου και Σάββας Νεοκλέους
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δεν πίστευε στα μάτια του σε αυτό που έβλεπε στο παιχνίδι στη Λιθουανία και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης όπου η Σούντουβα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-0.

Θεωρείται δεδομένο, αν όχι από τη Λιθουανία, τότε από τη Λευκωσία και δη στο «Pari Match Αρχάγγελο» ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης θα… τραβήξει αυτιά και θα κτυπήσει γερά «καμπανάκια» για τον καθένα στην ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο θα φέρει προ των ευθυνών τους όλους όσους αποτελούν την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και να προσπαθήσει έτσι να τους… ξυπνήσει για τα καλά για την ανατροπή και την πρόκριση επί της Σούντουβα στο ΓΣΠ την επόμενη βδομάδα.

Τι… άφησε η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στη Λιθουανία!

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε με 3-1 από την Σούντουβα στην Λιθουανία για τον Α’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Χτυπάνε ρέστα στον επαναληπτικό του ΓΣΠ σε μια εβδομάδα οι γαλαζοκίτρινοι.

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς χειρότερο ξεκίνημα στον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Μπαλταζάρ έκανε ένα τραγικό 20λεπτο. Όλες οι φάσεις έβγαιναν από αριστερά και ο επιθετικός της Σούντουβα έφυγε τρεις φορές από το κεντρικό δίδυμο του ΑΠΟΕΛ (Μερκής-Ταβάρες).

Ασύνδετο το κέντρο με την επίθεση, τραγική αμυντική λειτουργία και έτσι οι Λιθουανοί το εκμεταλλεύτηκαν στον μέγιστο βαθμό. Τρία γκολ σε τρία σουτ για την Σούντουβα…και βουνό για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο μοναδικός που προσπαθούσε ήταν ο Αλ Ταμάρι και ό,τι καλό υπήρχε ήταν από τα πόδια του. Ορισμέν καλά ξεσπάσματα από τον Σάλαι και ο Ντε Βινσέντι φάνηκε ανέτοιμος.

Κάπως έτσι το σκορ του πρώτου μέρους έκλεισε στο 3-0 υπέρ των Λιθουανών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπαλταζάρ έβαλε τους Ποτέ και Αλωνεύτη, με πρόθεση να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του και να σκοράρει το εκτός έδρας γκολ. Βοήθησαν οι αλλαγές όμως έλειπε το καθαρό μυαλό από τον ΑΠΟΕΛ.

Ό,τι καλό έκαναν οι γαλαζοκίτρινοι στο β’ μέρος προήλθε από τους δύο νεοεισελθόντες, αλλά και τον Αλ Ταμάρι. Οι Λιθουανοί κλείστηκαν πίσω και μέχρι το 90+4′ κρατούσαν το μηδέν παθητικό.

Εκεί ήρθε ο Καζού να σκοράρει για την Κυπριακή ομάδα και να της δώσει το φιλί της ζωής και να αναπτερώσει της ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό.

Το ΑΠΟΕΛ δεν έθελξε στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι της χρονιάς και ο Μπαλταζάρ όπως είναι φυσιολογικό είναι προβληματισμένος για την εικόνα που έβγαλαν οι γαλαζοκίτρινοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top