ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η σκέψη Αυγουστή για τον αντι-Μάγκλιτσα και τι άλλο σκαρώνει για το πρώτο βήμα

Η σκέψη Αυγουστή για τον αντι-Μάγκλιτσα και τι άλλο σκαρώνει για το πρώτο βήμα

Το ταξίδι αρχίζει…

Για μία ακόμη χρονιά (6η συνεχόμενη!), ο Απόλλωνας ρίχνεται στη «μάχη» της Ευρώπης, με απώτερο στόχο την πρόκριση του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ για τέταρτη φορά στην ιστορία του.

Φέτος, οι «γαλάζιοι» ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους από πολύ νωρίς, από τον πρώτο προκριματικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λιθουανική Στούμπρας (12/07, 20:00).

Ένας θεωρητικά βατός αντίπαλος, ο οποίος όμως μετά και το κάζο του ΑΠΟΕΛ το βράδυ της Τετάρτης (11/07) από την επίσης Λιθουανική Σούντουβα (σσ. έχασε με 3-1, μειώνοντας μάλιστα στο… 94΄!), χρίζει μεγαλύτερης προσοχής και σοβαρότητας από τους παίκτες του Απόλλωνα, γιατί δεν θέλει και πολύ, αν υποτιμηθεί να γίνει η ζημιά και να κάνουν τη ζωή τους δύσκολη ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή πάντως, φρόντισε να… «χτυπήσει το καμπανάκι» στους παίκτες του, για να αποφύγουν τις «παγίδες» στην έδρα των Λιθουανών και αισιοδοξεί πως αν η ομάδα του κάνει το παιχνίδι της, εύκολα-δύσκολα θα πάρει τη νίκη και θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Άλλωστε, ρεαλιστικά ομιλούντες, η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη ανάμεσα στις δύο ομάδες, όμως ο Απόλλωνας οφείλει να το επιβεβαιώσει και στον αγωνιστικό χώρο, για να κάνει το πρώτο από τα τέσσερα βήματα που απαιτούνται, για να δώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το παρών στην κλήρωση της φάσης των ομίλων.

Μπορεί οι μεταγραφές να μην έχουν ολοκληρωθεί, όμως οι παίκτες που βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ, φτάνουν και περισσεύουν για να πάρει την πρόκριση στον Β΄ προκριματικό του Γιουρόπα ο Απόλλωνας και από τον επόμενο γύρο, όταν και θα αρχίσουν να… «σφίγγουν τα γάλατα», το «οπλοστάσιο» θα είναι ακόμα πιο γεμάτο.

Ο Κύπριος τεχνικός έχει καταστρώσει το αγωνιστικό του πλάνο, υπολογίζοντας στις υπηρεσίες του τον Ρομπέρζ, έχοντας όμως και ένα απρόοπτο, αφού τραυματίστηκε ο Μάγκλιτσα στην τελευταία προπόνηση και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση (δείτε ΕΔΩ), δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο επίσημο ματς της νέας περιόδου (2018-2019).

Το κενό του στην κορυφή της επίθεσης θα καλύψει ο Σκέμπρι, ενώ θέση βασικού αναμένεται να πάρουν και οι Χάμπος Κυριάκου, Κέβιν Μπρου.

Δεν αποκλείεται πάντως να επιφυλάσσει και κάποια έκπληξη στο αρχικό σχήμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top