ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήρθε Κύπρο μετά από 10 χρόνια και ψάχνει ομάδα! (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ)

Ήρθε Κύπρο μετά από 10 χρόνια και ψάχνει ομάδα! (ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ)

Ο 22χρονος Ιωάννης Στουππή μετά από 10 χρόνια στα αγγλικά γήπεδα αποφάσισε να επιστρέψει στην Κύπρο και είναι στο ψάξιμο νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο Στουππής αγωνίζεται στα φτερά της επίθεσης και τα τελευταία 10 χρόνια αγωνίζεται στα γήπεδα της Αγγλίας. Με το τέλος των σπουδών του πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην χώρα μας και να ψάξει εδώ την ποδοσφαιρική του στέγη.

Η μεγάλη επιστροφή:

Μετά από δέκα στην Αγγλία ήρθε η ώρα για την επιστροφή του στην Κύπρο. Έτοιμος μετά από το μεγάλο του ταξίδι κουβαλώντας όλες τις εμπειρίες που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια σε ψηλά επίπεδα προπονήσεων και παιχνιδιών, ψάχνει την ποδοσφαιρική του στέγη στο δικό μας πρωτάθλημα. Με την κάθοδο του στην Κύπρο έγινε η πρώτη κρούση από την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς όπου δοκιμάστηκε για μερικές εβδομάδες. Αγωνίστηκε μάλιστα και στο τιμητικό φιλικό της Δόξας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Το γεμάτο και έτοιμο ρόστερ της Δόξας όμως στέρησαν τις δυο πλευρές από την συμφωνία. Ο νεαρός εξτρέμ συνέχισε το ψάξιμο με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να είναι σε επαφές με ομάδες της δεύτερης κατηγορίας οι οποίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και διεκδικούν την άνοδο στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Τα πρώτα του βήματα:

Ο Ιώαννης Στουππής πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει το νησί μας και να ξενιτευτεί στην Αγγλία από νεαρή ηλικία. Ο νεαρός Κύπριος ακραίος επιθετικός λοιπόν έκανε το μεγάλο βήμα και σε ηλικία 12 ετών πήγε μόνιμα στην Αγγλία. Τα πρώτα του βήματα έγιναν σε διάφορες ακαδημίες γνωστών αγγλικών ομάδων. Στα δέκα χρόνια λοιπόν της παρουσίας του πέρασε από δοκιμαστικά σε μεγάλες ομάδες τις οποίες μετρά και αρκετές εμφανίσεις. Μεγάλοι σύλλογοι όπως Manchester City ( αγωνίστηκε για ένα χρόνο με τις μικρές ομάδες u-15 και u15), την Rangers και την Blackpool. Με τις καλές του εμφανίσεις δεν άργησαν να έρθουν και τα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαια. Αγωνίστηκε επί σειρά ετών σε Radcliffe FC, Rochdale AFC( είχε μόνιμη βάση για αρκετά χρόνια στην δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας) και Altrincham FC.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στουππής έχει αγωνιστεί και με την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας κάτω των 17 σε φιλικό με την Πολωνία. Σε όλα αυτά τα χρόνια της περιοδείας του σε Αγγλία και Σκωτία κατάφερε να πάρει και το πτυχίο το οποίο του παρείχαν οι ομάδες.

 

Διάφορες στιγμές από την καριέρα του Στουππή:

 

 

 

 

Βίντεο από χατ-ρικ του Στουππή:

 

 

Αντρέας Μιχαήλ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top