ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ώρα του κόσμου της Ομόνοιας (ΞΑΝΑ)

Η ώρα του κόσμου της Ομόνοιας (ΞΑΝΑ)

Μετά ΚΑΙ την περσινή ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ χρονιά όπου η Ομόνοια έπιασε… «πάτο», φέτος κάνει μία νέα αρχή με μεγάλο στόχο την «επανεκκίνηση» σε όλους τους τομείς.

Με νέα διοίκηση, νέο προπονητή και τεχνικό διευθυντή, με πολλούς νέους παίκτες και όνειρα και φιλοδοξίες για επιστροφή στην… «πράσινη κανονικότητα», που θέλει την Ομόνοια πρωταγωνίστρια και όχι κομπάρσο.

Αυτό επιτάσσει η ιστορία της και αυτό θα προσπαθήσουν να πράξουν άπαντες στο «τριφύλλι».

Το έργο τους φυσικά δεν είναι εύκολο, αφού οι κακές πορείες των προηγούμενων ετών άφησαν πολλά… κατάλοιπα, ενώ σε αυτή τη «μάχη» θα απουσιάσει ένα μεγάλο μέρος του πράσινου λαού, το πιο δυνατό του κομμάτι, η «Θύρα 9», η οποία για τους δικούς της λόγους, αποφάσισε να αποτραβηχτεί και να χαράξει τη δική της πορεία, μακριά από την αγαπημένη της ομάδα.

Όμως, Ομόνοια δεν είναι μόνο η «Θύρα 9», αλλά και οι υπόλοιποι Ομονοιάτες σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι καλούνται και φέτος να κάνουν ότι και τα προηγούμενα χρόνια.

Να στηρίξουν εμπράκτως τη νέα προσπάθεια που γίνεται, με την ελπίδα φυσικά, ότι φέτος… θα καμαρώσουν μία άλλη ομάδα, που δεν θα θυμίζει Ομόνοια μόνο στις φανέλες.

Το απόγευμα της Δευτέρας (16/07) λοιπόν, ο «πράσινος» λαός έχει ραντεβού στο θρυλικό Μακάρειο, εκεί όπου τις προηγούμενες δεκαετίες, η ομάδα της Λευκωσίας έγραψε πολλές «χρυσές» σελίδες στην πλούσια ιστορία της.

Η επίσημη πρώτη προπόνηση θα ξεκινήσει στις 18:30, με τη διοίκηση να έχει κάνει τη δική της προετοιμασία γι΄ αυτή την πρώτη επαφή με τον κόσμο ενόψει της νέας χρονιάς, ενώ μία πρώτη γεύση για το τι τους περιμένει, θα πάρουν φυσικά οι νεοφερμένοι παίκτες.

Σημειώνουμε ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» θα καθίσουν στην ανατολική κερκίδα, ενώ τα παιδιά θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, αλλά και για να πάρουν δώρα.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι θα γίνουν σίγουρα δύο ακόμα μεταγραφές για τον κατάλογο Α, αφού θα αποκτηθούν επιθετικός και κεντρικός αμυντικός. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί και οι επαφές μαζί τους είναι σε προχωρημένο στάδιο και αναμένονται εξελίξεις ανά πάσα στιγμή…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top