ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κόσμος Ασφαλιστική: Εκδήλωση για τη σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς εμβέλειας Εταιρεία Generali Global Health

Κόσμος Ασφαλιστική: Εκδήλωση για τη σύναψη συνεργασίας με την διεθνούς εμβέλειας Εταιρεία Generali Global Health

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με στόχο την ανακοίνωση της σύναψης συνεργασίας της Κόσμος Ασφαλιστική με την διεθνούς εμβέλειας εταιρεία Generali Global Health, μέλος του ομίλου ASSICURAZIONI GENERALI S.p.A.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 11/07/2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία παρουσία σημαντικών στελεχών των δυο εταιρειών, εκλεκτών καλεσμένων και Ασφαλιστικών Συμβούλων.

 

Οι εκπρόσωποι της Κόσμος Ασφαλιστική και της Generali Global Health παρουσιάζοντας τα νέα σχέδια που θα προσφέρονται στο καταναλωτικό κοινό, αναφέρθηκαν στους στόχους της μεταξύ τους συνεργασίας. Τόνισαν ιδιαίτερα την προσδοκία για αναβάθμιση στον τομέα της παροχής Ασφαλιστικών Σχεδίων Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους, αναμένεται ότι θα έχει θετική απήχηση προς το καταναλωτικό κοινό από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

 

Οι δυο πλευρές δήλωσαν απόλυτα ευχαριστημένες γι’ αυτή τη νέα και πρωτοποριακή συνεργασία που μέλλει να προσφέρει προϊόντα στην αγορά που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών.

 

Η αξιοπιστία της Κόσμος Ασφαλιστική σε συνδυασμό με τις τεχνολογικές καινοτομίες, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τη δυναμική της Generali Global Health, υποσχέθηκαν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον Κλάδο Υγείας για το κοινό της Κύπρου.

 

Τέλος, η Κόσμος Ασφαλιστική ευχαρίστησε τη Generali, για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που της έδειξε για μια τόσο σημαντική συνεργασία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top