ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Εμπρησμός τελικά η φωτιά σε αυτοκίνητο - Υπό φρούρηση

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Εμπρησμός τελικά η φωτιά σε αυτοκίνητο - Υπό φρούρηση

Εμπρησμός η φωτιά στο όχημα του 42χρονου στο Αναβαργός.

Σε εμπρησμό οφείλεται τελικά η φωτιά που εκδηλώθηκε σε όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χωράφι στην περιοχή Αναβαργός.

Η φωτιά προκλήθηκε στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής (15/7) ενώ σε εξετάσεις που διενήργησαν εκ νέου σήμερα μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας διαφάνηκε πως η φωτιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια όπως ήταν και οι προκαταρκτικές εκτιμήσεις. 

Το όχημα που είναι τύπου σαλούν αξίας 1.000 ευρώ και που ανήκει σε 42χρονο πολιτικό πρόσφυγα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. 

Η σκηνή από το βράδυ της Κυριακής τέθηκε υπό φρούρηση.

Ο παραπονούμενος ωστόσο ανέφερε στην Αστυνομία πως δεν υποψιάζεται κανένα αδού δεν έχει διαφορές με τον οποιονδήποτε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE