Με εμπειρία από Βραζιλία και Ινδονησία έρχεται στην Κύπρο – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με εμπειρία από Βραζιλία και Ινδονησία έρχεται στην Κύπρο – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση μεταγραφής από την Αλκή Ορόκλινη.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της Αλκής ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Marlon da Silva de Moura.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι ένας χρόνος.

Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1990 (28 ετών) και έχει εμπειρία τόσο από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας καλοσωρίζει τον ποδοσφαιριστή και του εύχεται κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο η πρόταση του Νετανιάχου για κατάληψη της πόλης της Γάζας - Τι περιλαμβάνει το σχέδιο

Το κυβερνητικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ ενέκρινε πρόταση του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου που προβλέπει ο στρατός της χώρας να καταλάβει «την πόλη της Γάζας», ανέφερε προ ολίγου X ο Μπαράκ Ραβίντ, ισραηλινός ρεπόρτερ του ειδησεογραφικού ιστότοπου Axios και του CNN, επικαλούμενος πηγή του στην ισραηλινή κυβέρνηση την οποία δεν κατονόμασε.

BEST OF TOTHEMAONLINE