ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - Καταζητείται άντρας αγνώστων στοιχείων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ζητά βοήθεια η Αστυνομία - Καταζητείται άντρας αγνώστων στοιχείων - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αστυνομία αναζητεί το πιο κάτω πρόσωπο, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε στη Λευκωσία, στις 15/7/2018.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο ύποπτος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.65-1.70 περίπου, ενώ κατά το χρόνο της διάπραξης του αδικήματος φορούσε άσπρο καπέλο τύπου τζόκεϊ, άσπρη κοντομάνικη φανέλα και τζιν παντελόνι χρώματος ανοιχτό γαλάζιο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Αποκαλύψεις ενώπιον Δικαστηρίου: Ο ρόλος του 31χρονου στον φόνο Δημοσθένους

Την σύνδεση του 31χρονο Ελλαδίτη ομογενή από τη Γεωργία με τις πινακίδες του κλοπιμαίου οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην υπόθεση δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους, παρουσίασε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού ο ανακριτής της υπόθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE