ΛΕΜΕΣΟΣ: Καλά νέα από Μουταγιάκα - Η κατάσταση στην Πάχνα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καλά νέα από Μουταγιάκα - Η κατάσταση στην Πάχνα

Η πυρκαγιά  Μουταγιάκας - Αρμενοχωρίου βρίσκεται υπό έλεγχο από τις 17:30.

Κατέκαυσε συνολική έκταση περίπου 4 εκταρίων άγριας βλάστηση.

Στο μέρος της πυρκαγιάς θα παραμείνουν δυνάμεις κατά την διάρκεια της νύκτας για τελικές κατασβέσεις, ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν  αναζωπυρώσεων. 

Η πυρκαγιά στην περιοχή Πάχνας είναι σε εξέλιξη και επιχειρούν αυτή την στιγμή 13 πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστική Υπηρεσία, Τμήμα Δασών, Επαρχιακή Διοίκηση και θα ενυσχιθούν από Πολιτική Άμυνα και την εθελοντική ομάδα ΕΤΕΑ.
 
Επίσης συνολικά επιχειρούν 7 εναέρια μέσα. Καίγεται χαμηλή άγρια βλάστηση. 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.