ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων - Έχασε τη μάχη 42χρονη

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων - Έχασε τη μάχη 42χρονη

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική.

Σύμφωνα με ελλαδικά ΜΜΕ, την τελευταία της πνοή άφησε περίπου στις δύο τα ξημερώματα μια 42χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ, έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα κατά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η 42χρονη είναι η 88η που χάνει τη ζωή της από τη φωτιά.

Στο μεταξύ μάχη για τη ζωή τους δίνουν άλλοι εννέα άνθρωποι που νοσηλεύονται στις μονάδες εντατικής θεραπείας των νοσοκομείων της Αττικής που υποδέχθηκαν τα θύματα της εθνικής τραγωδίας.

Συνολικά 46 ενήλικες παραμένουν στα νοσοκομεία, ενώ 2 είναι τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Αγία Σοφία έχοντας τραυματισθεί στη φωτιά.

Η εκτίμηση για την κατάσταση των παιδιών είναι ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE