ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Σαρίεβα – Ανάμεσα στους 26 που απανθρακώθηκαν στο οικόπεδο

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Ταυτοποιήθηκε η σορός της Σαρίεβα – Ανάμεσα στους 26 που απανθρακώθηκαν στο οικόπεδο

Νεκρή είναι η 55χρονη Ελένη Σαρίεβα, η οποία ήταν στη λίστα με τους αγνοούμενους, ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά που κατέκαψε το Μάτι και τις γύρω περιοχές.

Η σορός της ταυτοποιήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η άτυχη 55χρονη γυναίκα διέμενε σε εξοχική κατοικία φίλης της στο Κόκκινο Λιμανάκι και το όχημά της είχε βρεθεί σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο.

Εικάζεται ότι η Ελένη Σαρίεβα προσπάθησε να βρει διέξοδο στη θάλασσα όμως παγιδεύτηκε στο οικόπεδο που βρέθηκαν απανθρακωμένοι συνολικά 26 άνθρωποι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE