Ο χορός της κοιλιάς της Άντρεας Κυριάκου – Με την κοιλιά ‘τούρλα’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Ο χορός της κοιλιάς της Άντρεας Κυριάκου – Με την κοιλιά ‘τούρλα’ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Τι κι αν είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη; Η Άντρεα Κυριάκου λικνίζεται με πάθος και χάρη, χωρίς να σταματά ούτε λεπτό να χαϊδεύει την κοιλίτσα της.

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής το Σάββατο, 28 Ιουλίου, είχαν μεγάλες χαρές, αφού η σύζυγός του άσου του ΑΠΟΕΛ πάντρεψε έναν πολύ δικό της άνθρωπο.

Μετά τα ‘’αλλάματα’΄ και το μυστήριο η Άντρεα Κυριάκου γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς τους φίλους την κουρασή της και την επιθυμία της για ξεκούραση.

Και όμως το βράδυ στο γλέντι δεν σταμάτησε λεπτό να χορεύει... Με την κουμπάρα της, με τον Μερκή...

Με διάθεση για χιούμορ σχολίασε:''Όταν ο χορός της κοιλιάς παίρνει «διαστάσεις»''

Δείτε την Άντρεα Κυριάκου να λικνίζεται χωρίς να σταματά να αγγίζει την κοιλιά της:

https://www.youtube.com/watch?v=YpEqrwrhrik&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.