Κύπριος ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται στη Σκωτία- Ο αδελφός του θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα

Κύπριος ποδοσφαιριστής δοκιμάζεται στη Σκωτία- Ο αδελφός του θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα

Άλλος ένας νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής «ψάχνει» το μέλλον του στη Μεγάλη Βρετανία. Μετά τον Μιχάλη Γιωρκάτζη που περνά από δοκιμαστικά στη Walsall άλλος ένας 22χρονος πήρε το αεροπλάνο για Σκωτία ώστε να κάνει το μεγάλο βήμα στη καριέρα του.

Ο λόγος για τον Πάρη Παναγιώτου, ο οποίος ξεκίνησε από την ΑΕΛ όπου κατέγραψε 3 συμμετοχές ενώ τη τελευταία σεζόν ήταν στο δυναμικό της Αγ. Νάπας στη Β΄ κατηγορία.

Ο 22χρονος μέσος είναι αδελφός του Αιμίλου Παναγιώτου, ενός ποδοσφαιριστή που θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της τελευταίας δεκαετίας, αφού θήτευσε σε ακαδημίες του εξωτερικού(FC Sochaux) και όταν επαναπατρίστηκε, αποκτήθηκε από την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Ο αδελφός του Πάρης, βρίσκεται λοιπόν στην Σκωτία, όπου και θα περάσει από δοκιμαστικά στην  Stenhousemuir με τον μάνατζερ του, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Κύπριο διεθνή Δημήτρη Φροξυλιά να δηλώνει ότι ο νεαρός έχει το ταλέντο να γίνει καλύτερος και από τον άσσο της Falkirk

«Μπορεί να παίξει ως 6αρι και ως 8αρι» δηλώνει ο Alex Mc Donald και  προσθέτει ότι ο Πάρης Παναγιώτου είναι μεγάλο ταλέντο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE