ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έρευνα για Κυπριακό και Οικονομία - Τι απαντούν οι Τουρκοκύπριοι

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έρευνα για Κυπριακό και Οικονομία - Τι απαντούν οι Τουρκοκύπριοι

Δύο είναι τα θέματα που δεν μπορούν να παρέμβουν και να επηρεάσουν οι Τουρκοκύπριοι σύμφωνα με έρευνα, το Κυπριακό και την οικονομία του ψευδοκράτους, ενώ στο θέμα της προστασίας της φύσης μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο.

Η εφημερίδα «Κίπρις» συνεχίζει και την Παρασκευή (3/8) να παραθέτει αποτελέσματα της έρευνας του κέντρου μελετών, μετανάστευσης, ταυτότητας και δικαιωμάτων (CMIRS) στα κατεχόμενα.
 
Όπως αναφέρεται, ποσοστό 23,11 % θεωρεί ότι δεν μπορεί να επηρεάσει ή να παρέμβει στο Κυπριακό ενώ ποσοστό 24,68% θεωρεί ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε ότι αφορά στα θέματα της οικονομίας.
 
Ποσοστό 25,48% θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάσει την πολιτική σκήνη του ψευδοκράτους ενώ οι περισσότεροι ερωτηθέντες θεωρούν ότι οι άντρες μπορούν να επηρεάσουν περισσότερο την πολιτική σκηνή από ότι οι γυναίκες.
 
Ποσοστό 52,82% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι μπορεί να επηρεάσει την κατάσταση σε ό,τι αφορά την προστασία του περιβάλλοντος ενώ ποσοστό 40,69 θεωρεί ότι μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top