Ουδεμία ΕΚΠΛΗΞΗ για τον «πεινασμένο» Λαό!

Ουδεμία ΕΚΠΛΗΞΗ για τον «πεινασμένο» Λαό!

Σε μας δεν προκάλεσε έκπληξη, ότι πήγαν πάνω από 12 χιλιάδες Ομονοιάτες (πουλήθηκαν 12567 εισιτήρια) στο χθεσινό φιλικό με τον ΠΑΟ.

Να μην ξεχνάμε, ότι ήταν τα αποκαλυπτήρια της νέας Ομόνοιας. Κι ότι ο Λαός είναι «πεινασμένος», ελπίζοντας ότι φέτος η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα αφήσει πίσω τις προβληματικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων. 

Παρουσιάζει πάντως ενδιαφέρον, ποιο θα είναι στο σταθερό κοινό που θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα, κατά τους επίσημους αγώνες στο ΓΣΠ. 

Υπάρχει η… παράμετρος (από φέτος) της κάρτας φιλάθλου. Υποχρεούται κάποιος να εξασφαλίσει την συγκεκριμένη κάρτα, για να μπορεί να αγοράζει εισιτήριο. 

Για λόγους αρχής μια μερίδα οπαδών (όχι μόνο της Ομόνοιας, αλλά γενικότερα) λένε, ότι δεν πρόκειται να κάνουν τις απαραίτητες διαδικασίες να αποκτήσουν κάρτα φιλάθλου. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE