ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «Μπάρτσα» Κύπρου ταξίδεψε με αισιοδοξία και με ΜΕΓΑ στόχο για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η «Μπάρτσα» Κύπρου ταξίδεψε με αισιοδοξία και με ΜΕΓΑ στόχο για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αναχώρησε σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο Λάρνακας η αποστολή της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα Κύπρου με τελικό προορισμό τη Λουμπλιάνα Σλοβενίας ενόψει των αναμετρήσεων του β΄ ομίλου όπου θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.

Η αποστολή των πρωταθλητών Κύπρου αναχώρησε με αισιοδοξία και παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα έχουν παρουσιαστεί τις τελευταίες μέρες, άπαντες στην ομάδα ευελπιστούν ότι η Μπαρτσελόνα θα παρουσιαστεί συνεπέστατη στα τρία ραντεβού που έχει εκεί και να πάρει την πρωτιά στον όμιλο και συνάμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Τα τρία παιχνίδια που θα δώσει εκεί στη Λουμπλιάνα η Κυπριακή ομάδα είναι αύριο (Τρίτη) με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, την ερχόμενη Παρασκευή με την «οικοδέσποινα» ΖΝΚ Ολύμπια Λουμπλιάνα, ενώ σε μία βδομάδα, τη Δευτέρα (13-08) με τη Μινσκ.

Τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι στα… μέτρα της Μπαρτσελόνα για να τα κερδίσει, όπου εάν συμβεί αυτό, τότε τα πάντα θα κριθούν κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα της Λευκορωσίας στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top