ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ακόμη και τώρα θα ήθελα τον Σπανούλη πίσω στον Παναθηναϊκό»!

«Ακόμη και τώρα θα ήθελα τον Σπανούλη πίσω στον Παναθηναϊκό»!

Μπορεί κατά καιρούς να του… έσυρε τα εξ αμάξης, ενώ μετά από ένα ματς του ΠΑΟ με τον Ολυμπιακό το 2015, ζήτησε μέχρι και την παρέμβαση του… Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα (!) λόγω μιας χειρονομίας που έκανε στο ΟΑΚΑ (σσ. έδειξε τα… αυτιά του μετά από ένα εύστοχο τρίποντο) ο Βασίλης Σπανούλης, όμως σε συνέντευξη-«ποταμό” που παραχώρησε στην ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε τα εξής μετά από σχετική ερώτηση για τον άσο του Ολυμπιακού:

«Ο Βασίλης είναι ένας τεράστιος αθλητής. Από όσο ξέρω πρώτος μπαίνει στο γήπεδο, τελευταίος φεύγει. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η υστεροφημία του, τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η φανέλα και η ομάδα για την οποία αγωνίζεται. Και στον Παναθηναϊκό είχε πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Στον Ολυμπιακό έκανε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Από ότι φάνηκε του βγήκε σε καλό η απόφαση αυτή. Είναι ένα παιδί, το οποίο πάντα ήθελε να είναι έτσι, λίγο πιο μπροστά από τους υπόλοιπους. Ήθελε να φαίνεται, με την καλή έννοια, λίγο παραπάνω. Πήγε στον Ολυμπιακό, πέτυχε αυτά που ήθελε, άρα μπράβο του.

Τώρα το αν θα τον κρατούσα; Αν δεν είχε δεθεί και τόσο πολύ με τον Ολυμπιακό, ακόμα και τώρα θα τον ήθελα πίσω. Απλά ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Δεν θα έκανε καλό ούτε σε εμάς, ούτε σε εκείνον».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top