ΠΑΦΟΣ: Τα τραύματα στον θώρακα ήταν μοιραία για τον άτυχο Φίλιππο -Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

ΠΑΦΟΣ: Τα τραύματα στον θώρακα ήταν μοιραία για τον άτυχο Φίλιππο -Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 28χρονου Χατζηφιλίππου από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Παρασκευής 10/08.

Την νεκροτομή επί της σορού του διενήργησε το πρωί (10/08) η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της, ο θάνατος του οφείλεται σε πολυτραυματισμό. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα, το συκώτι και στα πόδια.

Θυμίζουμε πως το μοιραίο σημειώθηκε όταν ο Φίλιππος Χατζηφιλίππου, από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, οδηγούσε στον δρόμο Αγίας Μαρίνας - Αργάκας, όταν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός και προσέκρουσε αρχικά στο αριστερό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως κτύπησε σε μεγάλη πέτρα και ανατράπηκε για να ακινητοποιηθεί σε δέντρο, 50 μέτρα μακριά από την αρχική σύγκρουση.

Από την σύγκρουση, ο 28χρονος εκσφενδονίστηκε από το όχημα και κατέληξε στο έδαφος.

 *Φωτογραφία Αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE