Η Λευκωσία για πρώτη φορά στον ωρολογιακό χάρτη

Η Λευκωσία για πρώτη φορά στον ωρολογιακό χάρτη

Για πρώτη φορά, η Λευκωσία συγκαταλέγεται στις παγκόσμιες πόλεις ενός ρολογιού με διπλή ώρα στη στεφάνη του ρολογιού (συνολικά 24 πόλεις).

 

Το ‘Globetrotter’ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της εταιρείας Boldr Co. από τη Σιγκαπούρη και της εταιρείας Localtime Ltd από τη Κύπρο. Θα εκδοθούν 300 ρολόγια, το καθένα με τον δικό του αριθμό εγγραφής [1-300], σε συνεργασία με το γκρουπ ρολογιών Divers Watches Facebook Group που διαχειρίζεται η εταιρεία Localtime Ltd στην Λευκωσία.

Για πληροφορίες γ’ αυτή την συλλογή ρολογιών, ακολουθήστε το link πιο κάτω:

https://www.boldrsupply.co/collections/boldr-globetrotter-gmt

 

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε στο 22 262 722.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE