ΠΑΦΟΣ: Τι έδειξε η νεκροτομή της ατυχής 44χρονης που εντοπίστηκε νεκρή απο την κόρη της

ΠΑΦΟΣ: Τι έδειξε η νεκροτομή της ατυχής 44χρονης που εντοπίστηκε νεκρή απο την κόρη της

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής 10/08, η νεκροτομή της 44χρονης γυναίκας από τη Ρωσία η οποία εντοπίστηκε από την 19χρονη κόρη της, νεκρή το μεσημέρι της Πέμπτης 09/08 στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.

Την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία διαπίστωσε πως ο θάνατος της οφείλεται σε tτεταμένη αιμορραγία επινεφριδίων. Όπως μας αναφέρθηκε, έχουν ληφθεί δείγματα τοξικολογικών και ιστοπαθολογικών εξετάσεων για περαιτέρω διερεύνηση.

Θυμίζουμε πως μητέρα και κόρη χωρίστηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης 8/8 (21:30) ώστε να πάνε για ύπνο σε ξενοδοχείο που διέμενε στην Γεροσκήπου, όμως μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 9/8 η 44χρονη δεν επικοινώνησε με την κόρη της.

Τότε η 19χρονη αναζήτησε την μητέρα της και τελικά την εντόπισε αναίσθητη στο κρεβάτι. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε την 44χρονη στο Νοσοκομείο, όμως δυστυχώς ήταν αργά, αφού διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός της.

Τη σκηνή επισκέφθηκε η Αστυνομία όπου και αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας αφού η 44χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της άτυχης Ρωσίδας αναμένεται να διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροψία την Παρασκευή 10/8 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντώνιου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.