ΛΕΜΕΣΟΣ: Έσωσε δυο ζωές και τον ‘ευχαρίστησαν’ με πρόστιμο €340 -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έσωσε δυο ζωές και τον ‘ευχαρίστησαν’ με πρόστιμο €340 -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας άνδρας έσπευσε να βοηθήσει λουόμενους οι οποίοι κινδύνευαν να πνιγούν και η Αστυνομία του επέβαλε πρόστιμο, αναφέρει.

Με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας ιδιοκτήτης υποστατικού θαλάσσιων σπορ στο Πισσούρι, αναφέρει περιστατικά όπου έσπευσε να βοηθήσει άτομα που κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους στη θάλασσα και «επιβραβεύτηκε» με πρόστιμα.

Όπως ο ίδιος αναφέρει την Πέμπτη 09/08 και ενώ βρισκόταν στο χώρο εργασίας του σε παραλία στο Πισσούρι, είδε δυο άτομα που επέβαιναν σε κανό και έπεσαν στο νερό.

Τότε, όπως ο ίδιος αναφέρει, αναγκάστηκε να εισέλθει σε χώρο λουόμενων με το jet ski του για να τους σώσει, ενώ με την άφιξή της η Αστυνομία, όπως αναφέρει, του επέβαλε πρόστιμο €170 γιατί εισήλθε στον χώρο λουόμενων.

Πέραν τούτου, σε ένα άλλο περιστατικό που αναφέρει, ένας άνδρας έπεσε από jet ski μέσα στη θάλασσα, με το jet ski να περιστρέφεται επικίνδυνα γύρω από το κεφάλι του.

Έτσι άμεσα έσπευσε κοντά του για να τον βοηθήσει. «αφού τον βοήθησα βγαίνοντας έξω ο αστυνομικός μου έγραψε πρόστιμο γιατί δεν είχα βάλει life jacket» αναφέρει ο ίδιος.

Πρόστιμο το οποίο, όπως αναφέρει, ανερχόταν επίσης στα €170.

Ο ίδιος όμως λέει πως «έχω σώσει αρκετές ζωές και θα συνεχίσω και ας πληρώνω κάθε φορά πρόστιμο».

Δείτε τις φωτογραφίες:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE