ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο η ρεβάνς στο μυαλό τους, ο «πονοκέφαλος» του Μπαλταζάρ και… που ποντάρουν

Μόνο η ρεβάνς στο μυαλό τους, ο «πονοκέφαλος» του Μπαλταζάρ και… που ποντάρουν

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ έφυγε με… ανάμικτα συναισθήματα από το Ισραήλ, αφού η ομάδα της Λευκωσίας μπορούσε να κερδίσει τη Χάποελ Μπερ Σεβά και να είναι «καβάλα στ΄ άλογο» στην υπόθεση πρόκριση, όμως μπορούσε και να χάσει από την πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Το 2-2 πάντως είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά ΔΕΝ εξασφαλίζει τίποτα στον ΑΠΟΕΛ.

Για να έρθει η πρόκριση, θα πρέπει οι «γαλαζοκίτρινοι» να παίξουν πολύ καλύτερα την ερχόμενη Πέμπτη στο γήπεδο τους, να είναι αυτοί το «αφεντικό» του αγώνα και να έχουν διάρκεια και σταθερότητα στην απόδοση τους, χωρίς μεγάλα «νεκρά» διαστήματα, γιατί η Χάποελ Μπερ Σεβά είναι επικίνδυνη στο επιθετικό κομμάτι και ειδικά στην κόντρα.

Και κυρίως, δεν θα πρέπει ο ΑΠΟΕΛ να έχει στο αρχικό πλάνο του την ισοπαλία, γιατί τότε είναι που θα την «πατήσει». 

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ αναμένεται να δουλέψει αρκετά με τους παίκτες του τις επόμενες ημέρες στο κομμάτι της τακτικής, ενώ θα τους αναλύσει και το παιχνίδι του αντιπάλου, για να σχεδιάσει το πλάνο εξουδετέρωσης του.

Σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει, δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες αλλαγές, ούτε να πάρει ρίσκα, αφού σε γενικές γραμμές, έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στο «Turner Stadium».

Αναμένεται όμως να κάνει κάποιες κινήσεις τακτικής και στρατηγικής, κυρίως στα μετόπισθεν για βελτίωση του ανασταλτικού «μηχανισμού», ενώ θα έχει σίγουρα έναν «πονοκέφαλο» στην επίθεση, αφού δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ντελατόρε που αποβλήθηκε στο Ισραήλ, ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρη η συμμετοχή του Ρέζα και με δεδομένο τη… «λειψανδία» στη «γραμμή κρούσης», θα διαλέξει έναν εκ των Ντε Βινσέντι και Σάλαϊ για την κορυφή της επίθεσης, με φαβορί τον πρώτο.

Στον ΑΠΟΕΛ βέβαια, ποντάρουν πολλά και στην παρουσία του κόσμου τους, αφού ξέρουν ότι με ένα γεμάτο ΓΣΠ, θα αυξηθούν σημαντικά οι πιθανότητες τους για πρόκριση στα πλέι-οφ, εκεί όπου εκτός απροόπτου θα συναντήσουν την Αστάνα, στο τελευταίο «εμπόδιο» πριν τη φάση των ομίλων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top