ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισοπαλία για Αλκή και Δερύνεια, ήττα για την Πάφο

Ισοπαλία για Αλκή και Δερύνεια, ήττα για την Πάφο

Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας της η Αλκή, η οποια εξήλθε ισόπαλη 1-1 με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας.

Το γκολ της Αλκής σημείωσε ο Ακόστα στο 38΄.

Η αρχική ενδεκάδα της «Αθάνατης»: Πάρντο, Σταύρου, Γκαντάτσα, Ντα Σίλβα, Χαρή, Χριστοφή, Τραϊτσέφσκι, Ακόστα, Λοϊζίδης, Φλόρες, Κυπριανού

Πέρασαν στο ματς ως αλλαγή οι: Χαραλάμπους, Θεοχάρους, Κάρλος, Κωνσταντίνου, Κινόνες, Παναγή, Ντε Σόουζα, Σερφά, Αντωνίου, Βασιλείου, Όρλιτς.

Ήττα για τις… ρεζέρβες της Πάφου

Η Πάφος ηττήθηκε με 2-0 από τον Ακρίτα σε φιλικό παιχνίδι, με τον Στίβεν Πρέσλι να χρησιμοποιεί κυρίως τις λεγόμενες… «ρεζέρβες”, αφού την Κυριακή (19/08) η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την ΕΝΠ, στην πρόβα τζενεράλε της πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα γκολ του Ακρίτα σημείωσαν οι Νικολάου και Γκάμπριελ.

Η αρχική ενδεκάδα της Πάφου: Πέτρου, Αντωνίου, Ενρίκε, Ντέτζμεκ, Παναγιώτου, Λελιούκιν, Λοράν, Στεφάνου, Χαριδήμου, Πολυδώρου, Ζαντής.

Πέρασαν στο ματς ως αλλαγή οι: Χριστοφή, Χαραλάμπους, Χριστοδούλου, Κώστα.

Σημειώνουμε ότι στο ημίχρονο τιμήθηκε ο Πάμπος Δημοσθένους για την προσφορά του στην ομάδα της Πάφου. Την πλακέτα όμως παρέλαβε ο πατέρας του, αφού ο ίδιος υποβλήθηκε σε επέμβαση και δεν μπορούσε να δώσει το παρών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top