Ο ΑΠΟΕΛ για τη Κάρτα Φιλάθλου…

Ο ΑΠΟΕΛ για τη Κάρτα Φιλάθλου…

Ο ΑΠΟΕΛ υπενθυμίζει στους οπαδούς του πως δεν είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου για το ματς με την Αστάνα.

Αναλυτικά:

«Υπενθυμίζουμε ότι για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Αστάνα ΔΕΝ είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας φιλάθλου ούτε ο συγχρονισμός του εισιτηρίου διαρκείας το οποίο θα λειτουργεί κανονικά. Και οι δυο ενεργειες θα είναι απαραίτητες μετά τις 25/08.”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE