ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στιγμές τρόμου για 30χρονου - Μπήκαν στο σπίτι ενώ κοιμόταν και τον απείλησαν με μαχαίρι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στιγμές τρόμου για 30χρονου - Μπήκαν στο σπίτι ενώ κοιμόταν και τον απείλησαν με μαχαίρι

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και ληστείας, αδικήματα που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (23/8) στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, 30χρονος ενημέρωσε την Αστυνομία, ότι ενώ κοιμόταν, εισήλθαν εντός του υπνοδωματίου του, δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφεραν και του έκλεψαν το πορτοφόλι, καθώς επίσης και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.

Στη συνέχεια, οι δράστες αφού πήραν το αυτοκίνητό του, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως, ειδοποιήθηκαν περιπολικά της Αστυνομίας, όπου λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα, εντόπισαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σε περιοχή της Λευκωσίας, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.

Το εν λόγω όχημα ανακόπηκε και έγινε κατορθωτή η σύλληψη ενός από τους επιβαίνοντες, ενώ οι δυο άλλοι τράπηκαν σε φυγή και διέφυγαν.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE