ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχής η αξιολόγηση των ξενοδοχείων της Louis Hotels σε Κέρκυρα, Μύκονο, Ζάκυνθο και Κρήτη

Επιτυχής η αξιολόγηση των ξενοδοχείων της Louis Hotels σε Κέρκυρα, Μύκονο, Ζάκυνθο και Κρήτη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από την TÜV AUSTRIA HELLAS, ηγετικό φορέα πιστοποιήσεων στην Ελλάδα, η αξιολόγηση για την κατάταξη των ξενοδοχειακών μονάδων της Louis Hotels σε Κέρκυρα, Μύκονο, Ζάκυνθο και Κρήτη, με την έκδοση του συνόλου των Πιστοποιητικών Κατάταξης από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.

 

Ο Όμιλος Louis αποτελεί ένα από τους μεγαλύτερους τουριστικούς ομίλους στη Μεσόγειο με 83 χρόνια εμπειρίας. Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, με 76 χρόνια στο χώρο της φιλοξενίας κατέχει ηγετική θέση στον ξενοδοχειακό τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο με 25 μοναδικές ξενοδοχειακές μονάδες.

Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels που αξιολογήθηκαν είναι τα Iti Louis Grand Hotel, Louis Corcyra Beach, TUI FAMILY LIFE Kerkyra Golf, PrimaSol Louis Ionian Sun στην Κέρκυρα, τα Sentido Louis Plagos Beach και Louis Zante Beach στη Ζάκυνθο, το Louis Creta Princess στην Κρήτη και το Mykonos Theoxenia στη Μύκονο. Η συνεργασία του Ομίλου με την αναγνωρισμένη εταιρία πιστοποίησης ξενοδοχειακών μονάδων TÜV AUSTRIA HELLAS αποδεικνύει εμπράκτως την εξέχουσα θέση που κατέχει η Louis Hotels στην ελληνική τουριστική και ξενοδοχειακή βιομηχανία.

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Παρέχει διαπιστευμένες υπηρεσίεςπιστοποίησης Κατάταξης Καταλυμάτων σε Κατηγορίες Αστέρων και Κλειδιών καιπεριλαμβάνουν τα πρότυπα ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001 καθώς και ελέγχους συμμόρφωσης σε ξενοδοχεία και τουριστικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης σε απαιτούμενα σχήματα που αφορούν σε διαχείριση παραπόνων (ΙSO 10002), ασφάλεια τροφίμων (HACCP Codex Alimentarius), περιβαλλοντική διαχείριση, εταιρική κοινωνική ευθύνη (ISO 26000)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top