ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα νίκη για τη Λίβερπουλ και… οιωνοί ΤΙΤΛΟΥ! – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα νίκη για τη Λίβερπουλ και… οιωνοί ΤΙΤΛΟΥ! – ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα γκολ του Σαλάχ, η Λίβερπουλ επικράτησε με 1-0 της Μπράιτον και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής της Premier League, διατηρώντας το απόλυτο στο ξεκίνημα.

καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Και το… πρωί, η Μάντσεστερ Σίτι γκέλαρε και άφησε βαθμούς στην έδρα της Λιόν. Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Κι όπου «πρωί» το ξεκίνημα της Λίβερπουλ στην Premier League. Πότε ήταν η τελευταία φορά ποτ ξεκίνησε με 3 στα 3; Τ

ην τελευταία φορά που κατάκτησε το πρωτάθλημα. Άντε τώρα να μην τα βάζουν όλα αυτά μαζί στο Μέρσεϊσαϊντ και να μην πετάνε στα σύννεφα.

Το «φτωχό» 1-0 επί της Μπράιτον σήμανε και κάτι άλλο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Μετά από τρεις αγωνιστικές και ισάριθμα παιχνίδια του Άλισον στο τέρμα της, η εστία του Βραζιλιάνου δεν έχει παραβιαστεί! Και να φανταστεί κανείς ότι η Λίβερπουλ δεν παίζει ακόμα καλά, δεν έχει ανεβάσει ρυθμούς.

Το πολύτιμο γκολ ήρθε με τον τρόπο που ονειρεύεται κάθε προπονητής. Πίεση ψηλά, κλέψιμο κι άμεσο τρανζίσιον με υπέροχο τελείωμα του Σαλάχ (24’). Μέχρι εκείνο το σημείο οι «κόκκινοι» ήταν πιεστικοί, είχαν ένα δοκάρι με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ (15’) κι άλλες δύο καλές στιγμές με Μανέ και Φιρμίνο στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ ο Βραζιλιάνος σπατάλησε ακόμα μία φάση στο τέλος του ημιχρόνου για να κλειδώσει το ματς.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κλοπ έριξε ρυθμούς, είχε μόνο μία μεγάλη στιγμή ξανά με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά. Ένα λεπτό πριν το τέλος ο Γκρος βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή, όμως το πελώριο κορμό του Άλισον ήταν το απόλυτο εμπόδιο για την ισοφάριση.

Αν μάθει να κερδίζει και… επαγγελματικά, τότε η Λίβερπουλ θα έχει βάλει γερά θεμέλια για την πολυπόθητη επιστροφή της στην κορυφή…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Νέα άφιξη μεταναστών: Πού εντοπίστηκαν - Σε κινητοποίηση οι Αρχές  



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top